AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbleyi ters durmak

Kahve falında kıbleyi ters durmak

Kahve falında kıbleyi ters durmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, dolayısıyla geleceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Kahve falında kıbleyi ters durmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında kıbleyi ters durmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıbleye ters durmak işinde uzmanlaşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak ağlayacağına ve dertleneceğine, koyu muhabbette kalacağına yorulur.

Kahve falında ters kıble görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına inanılır.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılan birini görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kıbleye ters dönüp namaz kılmak kişinin yüzünün güleceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıbleyi ters görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir