AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlere esir düşmek

Kahve falında teröristlere esir düşmek

Kahve falında teröristlere esir düşmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sevinç ve mutluluğa, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, haklılığının anlaşılacağına, eğlence ve renk geleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında teröristlere esir düşmek gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynamalısınız.

Kahve falında teröriste esir düşmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teröristlere esir düşmek umduğunu bulamayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına yorulur.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşta esir düşmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşman askerine esir düşmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmana esir düşmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerde esir düşmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, çok büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana esir olmak evlatların hayırsız çıkacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir