AnaSayfa / Genel / Kahve falında terminalde beklemek

Kahve falında terminalde beklemek

Kahve falında terminalde beklemek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, aile saadetinin artacağına inanılır.

Kahve falında terminalde beklemek gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Kahve falında terminalde beklemek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında terminalde olduğunu görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında otobüs terminali görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işarettir.

Kahve falında uçak terminali görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm saatini beklemek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Kahve falında minibüs beklemek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında cuma namazını beklemek kısmetlerinin çoğalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kapıda beklemek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir