AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm saatini beklemek

Kahve falında ölüm saatini beklemek

Kahve falında ölüm saatini beklemek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, ün salacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüm saatini beklemek gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Kahve falında ölüm saatini beklemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine delalettir.

Kahve falında ölümünü beklediğini görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kendi ölümünü beklemek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında ölümü beklemek aile işlerinin başına geçeceğine, şen kahkahalar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ölümünü beklemek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, başarılarının sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm sırası beklemek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölüm beklemek zevki sefa içinde olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm haberi beklemek başka başka yerlere seyahat edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir