AnaSayfa / Genel / Kahve falında minibüs beklemek

Kahve falında minibüs beklemek

Kahve falında minibüs beklemek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, ekmeğinin azalacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında minibüs beklemek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken çok fazla işiniz olacak, nereye koşturacağınızı şaşırabilirsiniz.

Kahve falında minibüs beklemek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, zorlukların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yolcu minibüsü kullanmak hedeflerine yaklaşacağına, kederden ve stresten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yolcu minibüsü görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında minibüsle gitmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yolcu minibüsüne binmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz minibüse binmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında minibüsten inmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında minibüs almak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, şansın yaver gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir