AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs terminali görmek

Kahve falında otobüs terminali görmek

Kahve falında otobüs terminali görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, büyük atılımlar yapacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs terminali gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Kahve falında otobüs terminali görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine yorulur.

Kahve falında uçak terminali görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet eder.

Kahve falında terminalde olduğunu görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terminalde beklemek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak parasının ve malının da artacağına, bilgi sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında otobüsün devrildiğini görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının otobüse bindiğini görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının otobüs sürdüğünü görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir