AnaSayfa / Genel / Kahve falında terminalde olduğunu görmek

Kahve falında terminalde olduğunu görmek

Kahve falında terminalde olduğunu görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında terminalde olduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Kahve falında uçak terminali görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında terminalde olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında terminalde beklemek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs terminali görmek eğlenceli günler geçireceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir