AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik temizlemek

Kahve falında terlik temizlemek

Kahve falında terlik temizlemek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hep yerinde sayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Kahve falında terlik temizlemek gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında terlik temizlemek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve terlik görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda terlik görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında terliğini tuvalete düşürmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında terliğinin kaybolduğunu görmek büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında bayan terliği giymek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi terlik giymek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz terlik görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, üzüleceğine ve kırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir