AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz terlik görmek

Kahve falında beyaz terlik görmek

Kahve falında beyaz terlik görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz terlik gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renk terlik görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek dertlerinin sonunun geleceğine, kafasını toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz terlik görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz terlik kaybetmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz terlik vermek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında plastik terlik görmek gelirinin sürekli olacağına, kendisini işine veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla terlik görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir