AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı ve terlik görmek

Kahve falında ayakkabı ve terlik görmek

Kahve falında ayakkabı ve terlik görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve terlik gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında terlik ayakkabı görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve terlik kaybetmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı terlik görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı terlik giymek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı ve terlik görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet eder.

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı terlik kaybetmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir