AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda terlik görmek

Kahve falında çok sayıda terlik görmek

Kahve falında çok sayıda terlik görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, güzel işlere imza atacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, rahatın ve konforun geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda terlik gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Kahve falında çok sayıda terlik görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sayısız balık görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, şerefe ve izzete inanılır.

Kahve falında çok sayıda deve görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda yengeç görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para sayıp vermek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet eder.

Kahve falında çok sayıda serçe görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir sayısı görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işarettir.

Kahve falında dört sayısı görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir