AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğini tuvalete düşürmek

Kahve falında terliğini tuvalete düşürmek

Kahve falında terliğini tuvalete düşürmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, aşama kaydedeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında terliğini tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Kahve falında terliği tuvalete düşürmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında terliğin tuvalete düştüğünü görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında terliğini tuvalete düşürmek sağlık sorunları yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete terlik düşürmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette terlik görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet terliği görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında terliği suya düşürmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında terliğini suya düşürmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ticaret ehli kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir