AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine terlik giydirmek

Kahve falında birine terlik giydirmek

Kahve falında birine terlik giydirmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, umduğunu bulamayacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birine terlik giydirmek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan terliği giymek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine terlik giydirmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin terliğini giymek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulur.

Kahve falında mor terlik giymek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında farklı terlik giymek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında kışın terlik giymek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında küçük terlik giymek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir