AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın tabutunu görmek

Kahve falında babanın tabutunu görmek

Kahve falında babanın tabutunu görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, malların çoğalacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın tabutunu gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Kahve falında ölmüş babasının tabutunu görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı tabutta görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babasını tabutta görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulur.

Kahve falında babasının tabutunu görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında babayı tabutta görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölen babayı tabutta görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet eder.

Kahve falında babasını tabutta görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir