AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı tabutta görmek

Kahve falında ölmüş babayı tabutta görmek

Kahve falında ölmüş babayı tabutta görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babayı tabutta gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Kahve falında babanın tabutunu görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının tabutunu görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına alamet eder.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayı tabutta görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı tabutta görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasını tabutta görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalettir.

Kahve falında ölen babayı tabutta görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında babasının tabutunu görmek rahat şekilde yaşayacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir