AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını tabutta görmek

Kahve falında babasını tabutta görmek

Kahve falında babasını tabutta görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasını tabutta gördüyseniz:

  • Olan biten olumsuz gelişmelerveya bazı aksilikler aslında ortaya daha mükemmel sonuçlar çıkması için koşulları oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölmüş babasını tabutta görmek kazancın arttırılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında babayı tabutta görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının tabutunu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasını tabutta görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın tabutunu görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babayı tabutta görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının tabutunu görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir