AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının tabutunu görmek

Kahve falında babasının tabutunu görmek

Kahve falında babasının tabutunu görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında babasının tabutunu gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Kahve falında babanın tabutunu görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak bazı sorunlar ile karşılaşacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babasını tabutta görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının tabutunu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölen babayı tabutta görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babasını tabutta görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının tabutunu görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı tabutta görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir