AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiyle yemek görmek

Kahve falında tepsiyle yemek görmek

Kahve falında tepsiyle yemek görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında tepsiyle yemek gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Kahve falında tepsiden yemek yemek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında tepsiden börek yemek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, iyileşme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsiyle yemek görmek üstünlük elde edeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tepsi içinde yemek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında tepside tatlı yemek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside yemek görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında tepside börek yemek çok doğru bir yol tutulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir