AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside yemek görmek

Kahve falında tepside yemek görmek

Kahve falında tepside yemek görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında tepside yemek gördüyseniz:

  • Aniden orta çıkan çelişkili durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında tepside yemek taşımak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside yemek vermek rütbe alacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına işarettir.

Kahve falında tepsiden börek yemek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında tepsiyle yemek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepside tatlı yemek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kurulu düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiyle yemek vermek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle yemek taşımak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tepsi tepsi yemek görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir