AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsilerle tatlı görmek

Kahve falında tepsilerle tatlı görmek

Kahve falında tepsilerle tatlı görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine işarettir.

Kahve falında tepsilerle tatlı gördüyseniz:

  • Bazı ziyaretler ya da ziyaretçiler planlarınızı uygulamanıza yardım edecek teklifler getirebilir.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tepsi tatlı görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsilerle tatlı görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, sorunların hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tepsi tatlı yemek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı tepsisi görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsiyle tatlı görmek düşmanların çok üzüleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine inanılır.

Kahve falında tepside tatlı yemek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir