AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı tepsisi görmek

Kahve falında tatlı tepsisi görmek

Kahve falında tatlı tepsisi görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, ruhen güzelleşeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı tepsisi gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tepsiyle tatlı görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında tepside tatlı yemek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, prestij kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tepsilerle tatlı görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi tatlı görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tatlı tepsisi görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet eder.

Kahve falında tepside tatlı görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi tepsi tatlı yemek kısmetin açılacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir