AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi tatlı yemek

Kahve falında bir tepsi tatlı yemek

Kahve falında bir tepsi tatlı yemek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir tepsi tatlı yemek gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Kahve falında tepside tatlı yemek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına işarettir.

Kahve falında tepsi tepsi tatlı yemek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Kahve falında bir tepsi tatlı yemek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında tepsilerle tatlı görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, işlerini yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle tatlı görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı tepsisi görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir