AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına alamet eder.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsilerle tatlı görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında tepside tatlı görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi tatlı görmek günden güne sorunlarının artacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı tepsisi görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulur.

Kahve falında tepsiyle tatlı görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside tatlı yemek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, hayatın kolaylaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir