Kahve falında tepsi tatlı görmek

Kahve falında tepsi tatlı görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işlerin açılacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi tatlı gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında tepsiyle tatlı görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek iş güç sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside tatlı yemek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsilerle tatlı görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi tatlı görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside tatlı görmek iftiraya uğrayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top