AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiden tatlı yemek

Kahve falında tepsiden tatlı yemek

Kahve falında tepsiden tatlı yemek işlerinin çok iyi olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında tepsi tepsi tatlı yemek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında bir tepsi tatlı yemek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında tepside tatlı yemek çok zor duruma düşüleceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi tatlı görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsilerle tatlı görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına alamet eder.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, ortalığın karışacağına delalet eder.

Kahve falında tepside tatlı görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir