AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside pilav yemek

Kahve falında tepside pilav yemek

Kahve falında tepside pilav yemek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında tepside pilav yemek gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğinizde meydana gelebilecek olan gelişmeler canınızı sıkabilir.

Kahve falında tepside pilav yemek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside pilav görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bir tepsi yemek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına inanılır.

Kahve falında tepside tatlı yemek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tepside et yemek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsiyle yemek görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında tepsiden baklava yemek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Kahve falında yemek dolu tepsi görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir