AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuları açıklarken olayları kendi gözünüzle görüyor veya kendi yararınıza olan şeylere odaklanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir adamın vurulduğunu görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında adamın vurulduğunu görmek geçiminin zor hale geleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir adamı silahla öldürmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına tabir olunur.

Kahve falında adamı silahla öldürmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, durulacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına yorulur.

Kahve falında sırtından silahla vurulmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir