AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside bardak görmek

Kahve falında tepside bardak görmek

Kahve falında tepside bardak görmek herkesten ileriye gideceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, rızkında ve malından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside bardak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen, sınırlayan ya da yavaşlatan kişi, ilişki veya işleri hayatınızda belli bir konuma yerleştirerek, sizi bir daha aynı şekilde etkilemelerine izin vermeyeceksiniz.

Kahve falında tepside bardak görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi dolusu altın görmek başarısının azalacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına inanılır.

Kahve falında tepside yemek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepside pişmiş et görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında bakır tepsi görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Kahve falında tepside bal görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında bakır tepsi çalmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir