AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır tepsi görmek

Kahve falında bakır tepsi görmek

Kahve falında bakır tepsi görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, arabuluculuk yapılacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına inanılır.

Kahve falında bakır tepsi gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Kahve falında bakır tepsi çalmak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında bakır tepsi almak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bakır tepsi yıkamak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, rakipleri mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır tepsi görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, manevi mutluluğu tadacağına delalettir.

Kahve falında demir bakır görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bakır havan görmek girdiği işleri kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına delalettir.

Kahve falında bakır rengi saç görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet eder.

Kahve falında bakır yüzük almak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir