AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside bal görmek

Kahve falında tepside bal görmek

Kahve falında tepside bal görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, ana baba duası alınacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepside bal gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında tepside bal görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında tepsi içinde bal görmek iyilik ve hayır bulacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi bal görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında tepsi tepsi tatlı yemek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük tepsi görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında tepside kına görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işarettir.

Kahve falında tepsi kebabı görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kişinin tek başına kalacağına inanılır.

Kahve falında tepsi börek görmek yenileceğine, şifa bulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir