AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi dolusu altın görmek

Kahve falında tepsi dolusu altın görmek

Kahve falında tepsi dolusu altın görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine inanılır.

Kahve falında tepsi dolusu altın gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Kahve falında tepsi dolusu altın görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, her zaman şükür içinde olacağına yorulur.

Kahve falında tepsi dolusu yemek görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tepside altın görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında tepsi içinde altın görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında altın tepsi görmek kısmetlerin çoğalacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Kahve falında bir tepsi altın görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gemi dolusu altın görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak büyük özgüven kazanacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir