AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi içinde bardak görmek

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, bolluğun sürekli olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi içinde bardak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepside bardak görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında tepsi içinde altın görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek elinin darlık içinde kalacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde bal görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde para görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir