AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside pişmiş et görmek

Kahve falında tepside pişmiş et görmek

Kahve falında tepside pişmiş et görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, maddi varlığının çoğalacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside pişmiş et gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri parlak zekanızla etkileyemezseniz, olaylar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında tepside pişmiş et görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tepside pişmiş balık görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi pişmiş balık görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepside et görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bir tepsi et görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepside çiğ et görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir