AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır tepsi çalmak

Kahve falında bakır tepsi çalmak

Kahve falında bakır tepsi çalmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, haksızlığa uğranacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, nasibin bollaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında bakır tepsi çalmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Kahve falında bakır tepsi çalmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır tepsi görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında bakır tepsi yıkamak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye işarettir.

Kahve falında bakır tepsi almak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır sofra görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır tastan su içmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bakır süs eşyası görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında bakır kazan yıkamak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir