AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside kına görmek

Kahve falında tepside kına görmek

Kahve falında tepside kına görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, amacına nail olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, akıl vereceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside kına gördüyseniz:

  • Sezgileriniz değişiklik yapılması gereken konularda doğru seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Kahve falında tepside kına görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya yorulur.

Kahve falında kına tepsisi tutmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kına tepsisi görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi dolusu altın görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside tatlı yemek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağlı tepsi görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş tepsi görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında tepsiyle kadayıf görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir