AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi kebabı görmek

Kahve falında tepsi kebabı görmek

Kahve falında tepsi kebabı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kazancını artıracağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi kebabı gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Kahve falında tepsi kebabı görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, bereketli bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tepsi kebabı yemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında şiş kebap pişirmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyma kebabı görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kebap yemek kişinin afiyette olacağına, rızkından ve gelirinden olacağına yorulur.

Kahve falında kebap eti görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kıyma kebabı yemek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş kebap görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir