AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi içinde bal görmek

Kahve falında tepsi içinde bal görmek

Kahve falında tepsi içinde bal görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, hırpalanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tepsi içinde bal gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında tepsi içinde bal görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında tepside bal görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalet eder.

Kahve falında bir tepsi bal görmek zenginlik kazanacağına, günlerini hastanede geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek büyük atılımlar yapılacağına, malında zulüm meydana gelmesine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde yemek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında tepsi içinde altın görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde ekmek görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir