AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi bal görmek

Kahve falında bir tepsi bal görmek

Kahve falında bir tepsi bal görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir tepsi bal gördüyseniz:

  • Hoşgörülü bakış açısıyla, yumuşak griliklerin daha çok kişi için iyi sonuçlar doğurabileceğini unutmayın.

Kahve falında tepsi içinde bal görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tepside bal görmek kafa dağıtacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir tepsi bal görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, cesaretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden tepsi almak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında tepside tatlı yemek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsi görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında tepside pasta görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Kahve falında tepside baklava görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir