AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük tepsi görmek

Kahve falında küçük tepsi görmek

Kahve falında küçük tepsi görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küçük tepsi gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında küçük tepsi görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tepsi altın görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayat daha olumlu bakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi kadayıf görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsi içinde yemek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Kahve falında yeni tepsi görmek rızkının eksileceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında tepside pilav yemek rızkının çeşitleneceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cam tepsi görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir