AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi içinde balık görmek

Kahve falında tepsi içinde balık görmek

Kahve falında tepsi içinde balık görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında tepsi içinde balık gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Kahve falında tepsi içinde balık görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, çok güzel günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek çok daha büyük adımların atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi içinde ekmek görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında tepsi içinde yemek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi içinde para görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, birçok iş teklifi alınacağına işarettir.

Kahve falında tepsi içinde bal görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir