AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi içinde para görmek

Kahve falında tepsi içinde para görmek

Kahve falında tepsi içinde para görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tepsi içinde para gördüyseniz:

  • İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var.

Kahve falında tepsi içinde para görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek işinden evine gidip geleceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında tepsi içinde ekmek görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yeni kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde altın görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine delalettir.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tepsi içinde balık görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir