AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi içinde altın görmek

Kahve falında tepsi içinde altın görmek

Kahve falında tepsi içinde altın görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, zor bir durumda kalacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde altın gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Kahve falında tepsi içinde altın görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, insanlara olan güvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi içinde bal görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tepsi içinde balık görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek elindekileri de kaptıracağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işarettir.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi içinde yemek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir