AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya fırlatmak

Kahve falında eşya fırlatmak

Kahve falında eşya fırlatmak üzüleceğine ve borçlanacağına, gelirinin çoğalacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, evleneceğinize, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine işaret eder.

Kahve falında eşya fırlatmak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında eşya fırlatmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında füze fırlatmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında para fırlatmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havaya fırlatmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında birşeyler fırlatmak rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta fırlatmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı fırlatmak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, başka alanlara yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında gözlük fırlatmak hayata karşı isteksizleşeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir