AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne fırlatılmak

Kahve falında gökyüzüne fırlatılmak

Kahve falında gökyüzüne fırlatılmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, kötü yönde hareket edeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, kişinin can derdine düşeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzüne fırlatılmak gördüyseniz:

  • Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir.

Kahve falında gökyüzüne fırlatılmak başını yastığa daha rahat koyacağına, içinin huzurla dolacağına işarettir.

Kahve falında kediyi fırlatmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaya fırlatılmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su fırlatmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında karpuz fırlatmak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa fırlatmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birine bardak fırlatmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine taş fırlatmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir