AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırca yemek

Kahve falında fırca yemek

Kahve falında fırca yemek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, eşe dosta yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında fırca yemek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Kahve falında fırca yemek aşının da çoğalacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine alamet eder.

Kahve falında gözlük fırlatmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzüne fırlatılmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına inanılır.

Kahve falında kediyi fırlatmak geçim derdine düşeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal fırlatmak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet eder.

Kahve falında havaya fırlatılmak eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan fırlatmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında köpek fırlatmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir