AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepenin üstünde olmak

Kahve falında tepenin üstünde olmak

Kahve falında tepenin üstünde olmak variyetinin her geçen gün artacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepenin üstünde olmak gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında tepenin üstünde ev görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepenin üstünde olmak ters giden işlerin normale döneceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven tepesinde durmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden uçmak ayrılık yaşanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında saçının tepesini kel görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tepede oturmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bina tepesinde olmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir