AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepenin üstünde ev görmek

Kahve falında tepenin üstünde ev görmek

Kahve falında tepenin üstünde ev görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepenin üstünde ev gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında tepenin üstünde ev görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepenin üstünde olmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek tepede ev görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet eder.

Kahve falında evlere tepeden bakmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepede ev görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek tepede evler görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında everest tepesine çıkmak itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye yorulmaktadır.

Kahve falında everest tepesini görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir