AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak

Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak

Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle gökdelene çıkmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökdelene çıkmak bunun da geleceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında gökdelende oturduğunu görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökdelen inşaatı görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökdelenden düştüğünü görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gökdelen görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet eder.

Kahve falında gökdelen inşa etmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir