AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden yuvarlanmak

Kahve falında tepeden yuvarlanmak

Kahve falında tepeden yuvarlanmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında tepeden yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Kahve falında tepeden yuvarlanmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında şarampole yuvarlanmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine delalettir.

Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak rakiplerine büyük fark atacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba yuvarlanmak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yuvarlama görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda yuvarlanmak çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yuvarlanıp düşmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine delalettir.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir