AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlanıp düşmek

Kahve falında yuvarlanıp düşmek

Kahve falında yuvarlanıp düşmek işveren pozisyonuna geleceğine, makamının tehlikeye gireceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, hayatın yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yuvarlanıp düşmek gördüyseniz:

  • Maddi, mental veya fiziksel içerikli konularda atacağınız adımlar takdir almanızı sağlayabilir.

Kahve falında düşmek yuvarlanmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlanarak düşmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlanıp düşmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş yuvarlanması görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında yuvarlandığını görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, büyük başarıla kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarampole yuvarlanmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, önünün açılacağına yorulur.

Kahve falında yuvarlanan araba görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yuvarlanan kaya görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir